torsdag 17 mars 2011

Läckert infärgat strössel

                                                                                                  
Det är sockerkristaller, lite större än råsocker, som är färgat i en mängd olika färger.
Sockret är även bakfast, vilket innebär att ni kan strö det på bakverk innan de bakas i ugn. På så sätt fastnar sockret i bakverket, utan att smälta!

Använd att dekorera cupcakes, tårtor, chokladpraliner eller "vanliga" kakor med.
Byt ex ut pärlsockret på chokladbröden till guldsocker för en riktigt vacker effekt.
Blanda blåbär i smör/kanel/sockermixen du brer i bullarna. 
Dekorera med blått kristallsocker istället för pärlsocker och mandel.
Det finns mängder med olika sätt att använda sockret.
Här brevid har vi brett på frosting på en cupcake, doppat kanterna i guldsockret och avslutat med en vacker ros vi gjort av sockerpasta i en gjutform av silikon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar