(vem sa att man alltid behöver specialutrustning? Kakao är en ypperlig vara när det gäller sockerkonsten)
Man kan även använda marsipan, modelleringspasta el dyl i formen.
Prova gärna att smälta choklad och häll i.
Blir snyggt att se på och gott att äta!
Dessa utstickarna har jag haft i min produktion ett bra tag, m
en inte tagit in i butiken förren nu.
Jag rekommenderar att flowerpaste används till dessa blommorna,
då man måste kavla massan tunnt och blommorna blir skira.
Lägg blomman i form och låt torka!
Här har jag avslutat med en touch av guldsprayen.
Snygga förpackningar för muffins och cupcakes har vi nu till försäljning.
Utsidan är randiga i matt och glansigt vitt, medan insidan är läckert grön.
4 muffins/cupcakes får plats och asken levereras med inlägg så att dina bakverk står stadigt på plats.
Snyggt för en "gå-bort-gåva"!
Cake Icer!
Att få resultatet jämnt och snyggt på sidan av tårtan,
kan vara lite knepigt. Så efter önskemål från mina kunder:
Här kommer Cake Icer´n!
Stor tyll som inte behöver koppling, utan ni monterar den
direkt i spritspåsen och kör igån.
Ena sidan är slät, medan den andra sidan är tandad för
mönster, ex korgflätning.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar